top of page
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

Υπέροχα Beach Waves !!!


Θυμάσαι εκείνη τη φορά που μόλις βγήκες από την παραλία και είχες τα πιο υπέροχα κυματιστά μαλλιά; Λοιπόν, μπορείς να έχεις υπέροχα κυματιστά μαλλιά χωρίς αναγκαία να έχεις βγει μόλις από τη θάλασσα και φέτος είναι MUST . Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα σπρέυ αλατιού και ένα σίδερο για μπούκλες ή ισιωτική πρέσα.

Αφού λούσεις τα μαλλιά σου ψεκάζεις παντού ένα σπρέυ για προστασία κατά της θερμότητας και στεγνώνεις καλά με το πιστολάκι. Αν τα μαλλιά σου είναι σγουρά, καλό θα ήταν να τα ισιώσεις με μια στρογγυλή βούρτσα καθώς θα τα στεγνώνεις.

Μόλις τα μαλλιά σου είναι εντελώς στεγνά , χτενίζεις και ξεκινάς να κάνεις μπούκλες από το ύψος του αυτιού και κάτω ( γυρνάς την τούφα δύο φορές γύρω από την ισιωτική και κατεβάζεις αργά σε όρθια θέση). Δεν χρειάζεται να είσαι ο master της μπούκλας γιατί δεν τις θέλουμε στητές αλλά ατημέλητες. :) Απόφυγε να παίρνεις μικρές τούφες γιατί το αποτέλεσμα θα είναι περούκα άφρο! Αφού τελειώσεις το αποτέλεσμα θα είναι κάπως έτσι:

Τώρα , με μια χτένα με δόντια χτενίζεις ελαφρώς τις μπούκλες και ανακατεύεις με τα χέρια σου ώστε οι μπούκλες να μην είναι στητές. Ψεκάζεις τις μπούκλες σου με seasalt σπρέυ και ανακατεύεις ξανά. Εγώ χρησιμοποιώ το Miracle Beach Waves από Aussie και το συνιστώ ανεπιφύλακτα :)

Θυμήσου : Μην τελειώσεις το χτένισμά σου με λακ γιατί το μαλλί σου θα κοκαλώσει! Το seasalt σπρέυ είναι αρκετό.

Το αποτέλεσμα:

Φιλιά πολλά xxx

bottom of page